Prețuri

Clinica Diamedica

Vezi aici lista de prețuri

Maternitatea Medicover

Vezi aici lista de prețuri

Consultații online

1. Sfaturi medicale online - 20 minute- 200 lei

Ești însarcinată și dorești să afli mai multe informații? Suferi de endometrioză și ai avea nevoie de consiliere pentru un plan de tratament? Te confrunți cu simptomele premenopauzei sau menopauzei? Ai un simptom supărător sau ai fost diagnosticată cu o boală ginecologică și ai nevoie de un sfat și mai multe informații? Poți apela la o discuție online cu mine. Îți recomand ca în cele 20 de minute să fii într-un mediu liniștit, să ai acces la internet, să îți notezi înainte de consultație întrebările pe care dorești să mi le adresezi. La finalul consultației vei primi pe e-mail un raport succint cu recomandările scrise.

2. Interpretare analize online - 10 minute- 100 lei

Ne-am văzut la cabinet pentru consultație, dar nu mai ai timp să revii pentru interpretarea analizelor? Sau pur si simplu vrei să economisești timp. Ai efectuat în altă unitate medicală investigații ginecologice și dorești interpretarea acestora sau a doua opinie? Mă poți contacta online pentru interpretarea analizelor. La finalul discuției vei primi pe e-mail o rețetă datată și parafată sau un raport succint cu recomandările scrise.

3. Consultatie menopauza - 50 minute - 500 lei

Te coplesesc simptomele specifice menopauzei? Simti ca nu mai ai energie, capacitate de concentrare, memorie, libido? ai probleme cu somnul, uscaciunea pielii, caderea parului, infectii urinare sau genitale recidivante, uscaciune vaginala, dureri musculare sau articulare, crestere inexplicabila in greutate? toate acestea pot avea legatura cu dezechilibre hormonale specifice perimenopauzei sau menopauzei. E timpul sa programezi un consult! Durata consultatiei este de 50 de minute, deci rezerva-ti timp pentru asta! Vom aborda detaliat fiecare simptom prin completarea unui chestionar, vom discuta despre ce inseamna menopauza, ce posibilitati terapeutice avem, vom evalua riscurile si beneficiile fiecarui tip de tratament , vei primi o lista de investigatii necesare inaintea inceperii tratamentului si in final voi elabora un plan de tratament personalizat! Tratamentul de substitutie hormonala cu hormoni bioidentici este cel mai eficient si cu riscurile cele mai mici, dar nu toate pacientele sunt candidate ideale pentru el. Este un drum mai complex la inceput, dar odata stabilit tratamentul optim vei simti ca ti-ai recapatat viata!