Sarcina

O gravidă informată este din start o pacientă mai relaxată! De aceea vin în ajutorul tău cu numeroase informații utile pentru un parcurs frumos al celor 9 luni de sarcină.

Odată cu pozitivarea testului de sarcină, pe lângă explozia de emotii, se nasc și o sumedenie de întrebări absolut firești, pentru că da, vrei să te asiguri că tu și bebelușul sunteți în siguranță, că nu faci ceva care ar putea afecta cursul firesc al sarcinii și de asemeni că efectuezi la timp toate investigațiile necesare.

Îmi doresc să găsești răspunsuri pentru întrebările tale în articolele pe care cu drag le-am scris. De asemeni te sfătuiesc să notezi într-un carnețel toate nelămuririle pe care le ai și la fiecare consult ginecologic să discutăm aceste aspecte. Comunicarea dintre mine și paciente este esențială pentru o sarcină lipsită de griji.

Avem 9 luni în care să ne cunoaștem, să câștigăm încrederea reciprocă cu scopul de a face cea mai bună echipă în momentul de maximă emoție, nașterea, fie că se desfășoară natural, fie prin operație cezariană.